Hoşgeldin Misafir sadece misafir olmak mı istiyorsun ?yoksa üye olmak mı istiyorsun? evet mi? o zaman lütfen üye olun. ( Giriş | Kayıt )
![]() ![]() |
| dripling |
Sep 19 2007, 21:08 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 4 Kayıt: 9-December 06 Üye No: 208 |
Malesef aşağıda yazılanlar bizim sektörümüzde sıkça duyulmaya başlandı.Umarım bu tür olaylar artık son bulur ama bu gidişle umudum azalıyor açıkçası...
2 milyon YTL'lik ilaç vurgunu Antalya'da, sahte heyet ve sağlık kurulu raporu ile başkalarına ait sağlık karnelerine ilaç yazmak suretiyle 2 milyon YTL'lik haksız kazanç elde ettiği öne sürülen 2 doktor, 2 ilaç mümessili ile 3 eczacı gözaltına alındı. Olayla ilgili 13 kişinin arandığı açıklandı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Bürosu ekipleri ile SSK Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişlerinin iki yıldır devam eden araştırma sonuçları üzerine aralarında doktor, eczacı ve ilaç mümessillerinin de bulunduğu belirlenen kişilere yönelik operasyon yapıldı. Polisin 'Talan' adını verdiği operasyonda, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Servisi'nde görevli Doktor Ö.C., Orman Bölge Müdürlüğü kurum doktorlarından K.U. ile eczacı A.O., eczane çalışanları V.D., V.Z. ile ilaç mümessilleri B.P. ve T.Ö. gözaltına alındı. Zanlıların, hastalardan habersiz sağlık karnelerine değerleri yüksek ilaç yazdırdıkları, sahte heyet raporları, sağlık kurulu raporları düzenleyerek ilaç talanı yaptıkları, bu yöntemle 2 milyon YTL'lik vurgun yaptıkları öne sürüldü. Operasyonda ayrıca doktor, sağlık görevlisi, mümessil ve eczacı olduğu belirtilen 13 kişinin arandığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili 20'si doktor 50 kişinin ifadesine başvurdu. İHA |
| buseankara |
Sep 19 2007, 23:18 PM
|
![]() yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 16 Kayıt: 21-June 06 Yer: ANKARA Üye No: 141 |
dripling doğru söylüyorsun. bu tarz olaylar olmasa ne iyi olur.
|
| alisanli |
Apr 13 2008, 17:22 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 1 Kayıt: 22-March 08 Üye No: 2,706 |
bunların sadece antalyada olduğunumu düşünüyorsunuz? heryerde oluyor bu gibi olaylar..
birde nevşehir devlet hastanesine bakın.. adamlar bunla yetinmeyip aile hekimliği kuracaklar.. o zaman olacak vurgunları düşünemiyorum.. küçük yerlerde hiç göze batmıo ama büyük şehirlerde kolay yapamıyorlar.. bu ilgileri küçük yerlerede taşısalar çok güzel olacak.. ben nevşehirde eczacıyım ve bi konuşsam devlet hastanesi doktorları tamamen değişir.. |
| plasebo |
Apr 14 2008, 21:18 PM
|
|
kıdemli ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesajlar: 120 Kayıt: 24-June 07 Üye No: 1,104 |
bunların sadece antalyada olduğunumu düşünüyorsunuz? heryerde oluyor bu gibi olaylar.. birde nevşehir devlet hastanesine bakın.. adamlar bunla yetinmeyip aile hekimliği kuracaklar.. o zaman olacak vurgunları düşünemiyorum.. küçük yerlerde hiç göze batmıo ama büyük şehirlerde kolay yapamıyorlar.. bu ilgileri küçük yerlerede taşısalar çok güzel olacak.. ben nevşehirde eczacıyım ve bi konuşsam devlet hastanesi doktorları tamamen değişir.. anlatırsanız belki yapmazlar.siz bildiklerinizi paylaşın. |
| ali |
Jul 26 2008, 15:07 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 1 Kayıt: 26-July 08 Üye No: 3,398 |
eczacısın madem bilirsin herşeyi... |
| pazarkaya |
Jan 29 2010, 20:58 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 1 Kayıt: 2-January 10 Üye No: 8,001 |
MALESEF SAKARYA DADA AYNI OYUNLAR DÖNÜYOR ARKADAŞLAR
|
| MPH |
Feb 1 2010, 18:56 PM
|
|
yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 7 Kayıt: 15-January 10 Üye No: 8,235 |
Merhabalar,
Aslında sektörde zaman zaman krizler iyi oluyor. Nasıl diyeceksiniz. Firmalar personel çıkartmak istediğinde her zaman değil ama genelde abuk adamları gönderirler. Yani eleğin üstünde "genelde" kaliteli adamlar kalır. Kaliteli adamlar kaldıkça artık halkın, hekimlerin, eczacıların bize bakış açılarının daha farklı olacağını düşünüyorum O sebeple bazen sektörde sıkıntı olması kalifiye adamlar için fırsat yaratabiliyor. |
| QueueneGomsor |
Feb 15 2010, 07:08 AM
|
|
yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 17 Kayıt: 5-February 10 Yer: United States Üye No: 8,612 |
Aaaa nihayet ben gibi gerçi kronik spastik kolon benimki ama bikaç IBS spastik kolon hastası gördüm bende çok 9 yıldır çekiyorum bu hastalığı 3 kezde bağırsak düğümlenmesinden döndümki oanki ağrının şiddetini anlatacak söz bulamıyorum hoş spazm krizleri tutunca yine iki büklüm oluyorum çok ilaç çok doktor değiştirdim nafile iğrenç ötesi kolonoskopide dahası yani bu hastalığın teşhiside bu ynt le oluyor pastiller ilaçlar kapsüller yasaklı yiyecekler ve dahası şuanda duspatalin ve XM kullanıyorum fena değil gibi sebze ağırlıklı beslenme lifli tabiki et hiç yok tavuk balık sınırsız ve z.yemekler başkada ynt yok ama asla üzülme ağlama yok ufacık bir sarsılma anında bağırsakda etki yapıyor crohn zor ama IBS spastik kolonda hiç kolay değil
-------------------- Professional tools for email verification: verify email list and online bulk email checker
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 10th September 2010 - 03:46 AM |
www.mumessiller.com
bize ulaşın