IPB

Hoşgeldin Misafir sadece misafir olmak mı istiyorsun ?yoksa üye olmak mı istiyorsun? evet mi? o zaman lütfen üye olun. ( Giriş | Kayıt )

Reply to this topicStart new topic
> ilaç vurgunu
Derecelendirme  5
dripling
Mesaj Sep 19 2007, 21:08 PM
Mesaj #1

stajyer
*

Grup: Members
Üye No: 208

Malesef aşağıda yazılanlar bizim sektörümüzde sıkça duyulmaya başlandı.Umarım bu tür olaylar artık son bulur ama bu gidişle umudum azalıyor açıkçası...
2 milyon YTL'lik ilaç vurgunu
Antalya'da, sahte heyet ve sağlık kurulu raporu ile başkalarına ait sağlık karnelerine ilaç yazmak suretiyle 2 milyon YTL'lik haksız kazanç elde ettiği öne sürülen 2 doktor, 2 ilaç mümessili ile 3 eczacı gözaltına alındı. Olayla ilgili 13 kişinin arandığı açıklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Bürosu ekipleri ile SSK Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişlerinin iki yıldır devam eden araştırma sonuçları üzerine aralarında doktor, eczacı ve ilaç mümessillerinin de bulunduğu belirlenen kişilere yönelik operasyon yapıldı.

Polisin 'Talan' adını verdiği operasyonda, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Servisi'nde görevli Doktor Ö.C., Orman Bölge Müdürlüğü kurum doktorlarından K.U. ile eczacı A.O., eczane çalışanları V.D., V.Z. ile ilaç mümessilleri B.P. ve T.Ö. gözaltına alındı.

Zanlıların, hastalardan habersiz sağlık karnelerine değerleri yüksek ilaç yazdırdıkları, sahte heyet raporları, sağlık kurulu raporları düzenleyerek ilaç talanı yaptıkları, bu yöntemle 2 milyon YTL'lik vurgun yaptıkları öne sürüldü.

Operasyonda ayrıca doktor, sağlık görevlisi, mümessil ve eczacı olduğu belirtilen 13 kişinin arandığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili 20'si doktor 50 kişinin ifadesine başvurdu.

İHA

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
buseankara
Mesaj Sep 19 2007, 23:18 PM
Mesaj #2

yeniyim
*

Yer: ANKARA
Üye No: 141

dripling doğru söylüyorsun. bu tarz olaylar olmasa ne iyi olur.
+Quote Post
alisanli
Mesaj Apr 13 2008, 17:22 PM
Mesaj #3

stajyer
*

Üye No: 2,706

bunların sadece antalyada olduğunumu düşünüyorsunuz? heryerde oluyor bu gibi olaylar..
birde nevşehir devlet hastanesine bakın..
adamlar bunla yetinmeyip aile hekimliği kuracaklar.. o zaman olacak vurgunları düşünemiyorum.. küçük yerlerde hiç göze batmıo ama büyük şehirlerde kolay yapamıyorlar..
bu ilgileri küçük yerlerede taşısalar çok güzel olacak..
ben nevşehirde eczacıyım ve bi konuşsam devlet hastanesi doktorları tamamen değişir..
+Quote Post
plasebo
Mesaj Apr 14 2008, 21:18 PM
Mesaj #4

kıdemli

Üye No: 1,104

ALINTI(alisanli @ Apr 13 2008, 17:22 PM) *

bunların sadece antalyada olduğunumu düşünüyorsunuz? heryerde oluyor bu gibi olaylar..
birde nevşehir devlet hastanesine bakın..
adamlar bunla yetinmeyip aile hekimliği kuracaklar.. o zaman olacak vurgunları düşünemiyorum.. küçük yerlerde hiç göze batmıo ama büyük şehirlerde kolay yapamıyorlar..
bu ilgileri küçük yerlerede taşısalar çok güzel olacak..
ben nevşehirde eczacıyım ve bi konuşsam devlet hastanesi doktorları tamamen değişir..

anlatırsanız belki yapmazlar.siz bildiklerinizi paylaşın.
+Quote Post
ali
Mesaj Jul 26 2008, 15:07 PM
Mesaj #5

stajyer
*

Üye No: 3,398

ohmy.gif adaş bende de duyumlar var bazı ama sadece duyum.. açıklada olanları gerekeni yapalım...
eczacısın madem bilirsin herşeyi...
+Quote Post
pazarkaya
Mesaj Jan 29 2010, 20:58 PM
Mesaj #6

stajyer
*

Üye No: 8,001

MALESEF SAKARYA DADA AYNI OYUNLAR DÖNÜYOR ARKADAŞLAR
+Quote Post
MPH
Mesaj Feb 1 2010, 18:56 PM
Mesaj #7

yeniyim
*

Üye No: 8,235

Merhabalar,

Aslında sektörde zaman zaman krizler iyi oluyor.
Nasıl diyeceksiniz.
Firmalar personel çıkartmak istediğinde her zaman değil ama genelde abuk adamları gönderirler.
Yani eleğin üstünde "genelde" kaliteli adamlar kalır.
Kaliteli adamlar kaldıkça artık halkın, hekimlerin, eczacıların bize bakış açılarının daha farklı olacağını düşünüyorum
O sebeple bazen sektörde sıkıntı olması kalifiye adamlar için fırsat yaratabiliyor.
+Quote Post
QueueneGomsor
Mesaj Feb 15 2010, 07:08 AM
Mesaj #8

yeniyim
*

Yer: United States
Üye No: 8,612

Aaaa nihayet ben gibi gerçi kronik spastik kolon benimki ama bikaç IBS spastik kolon hastası gördüm bende çok 9 yıldır çekiyorum bu hastalığı 3 kezde bağırsak düğümlenmesinden döndümki oanki ağrının şiddetini anlatacak söz bulamıyorum hoş spazm krizleri tutunca yine iki büklüm oluyorum çok ilaç çok doktor değiştirdim nafile iğrenç ötesi kolonoskopide dahası yani bu hastalığın teşhiside bu ynt le oluyor pastiller ilaçlar kapsüller yasaklı yiyecekler ve dahası şuanda duspatalin ve XM kullanıyorum fena değil gibi sebze ağırlıklı beslenme lifli tabiki et hiç yok tavuk balık sınırsız ve z.yemekler başkada ynt yok ama asla üzülme ağlama yok ufacık bir sarsılma anında bağırsakda etki yapıyor crohn zor ama IBS spastik kolonda hiç kolay değil

--------------------
Professional tools for email verification: verify email list and online bulk email checker
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Okuyan Sayısı: 2 (2 Misafir ve 0 Gizli Üye)
0 Üye:

tıbbi mümessil, ilaç ve sağlık konusunda her konuyu paylaşabilirsiniz.tüm sağlık konularını (soğuk algınlığı, nezle, grip, depresyon, obezite (şişmanlık, zayıflama yöntemleri), cinsel disfonksiyon (iktidarsızlık gibi), sağlık haberlerini, tıbbi ilaç firması tanıtımları, Tıbbi Mümessil iş ilanları, tıbbimümessil iş başvuruları, tıbbi mümessil işe alım, tıbbi mümessil anıları, Tıbbi mümessil sorunları, Tıbbi Mümessil atasözleri konularını sitemizde bulabilirsiniz.represantlara gerekli olan bilgisayar programları (winamp 2010, windows media player, antivirüs güvenlik programları en son sürümleri 2010 sürümleri gibi.), internet tarayıcıları (internet explorer 8, firefox 3.6.3, opera gibi), resimler (örneğin çin malı araba resimleri), komik fotoğraflar, karikatürler, fıkralar, komik yazılar, power point sunumları sitemizde sürekli güncelleniyor.yemek tarifleri bölümümüzde geniş tariflere yer verilmektedir.2010 yılı vizyondaki ve gelecekte gösterime girecek olan sinema filmlerinin tanıtımları da sürekli sitemizde güncellenmektedir.lütfen yasak içerikleri göndermeyiniz.tıbbi mümessiller sitemizde yazılan yazıların içeriğinden tamamen yazıyı gönderen kişi sorumludur.tıbbi mümessil dernekleri ortak internet sitesi 2010 yılı içinde hizmet verecektir.
Herhangi bir konu için düşüncelerinizi bizimle paylaşmak isterseniz:yorum yazın.
Basit Görünüm Tarih: 10th September 2010 - 03:46 AM
tıbbi mümessiller sitesini şu ana kadar free web hit counter kişi ziyaret etmiştir.teşekkür ederiz.