IPB

Hoşgeldin Misafir sadece misafir olmak mı istiyorsun ?yoksa üye olmak mı istiyorsun? evet mi? o zaman lütfen üye olun. ( Giriş | Kayıt )

Reply to this topicStart new topic
> mümessil kullanıyor
DRIVER
Mesaj Dec 20 2007, 23:55 PM
Mesaj #1

kıdemli

Grup: Members
Yer: arabamın sürücü koltuğundayım.
Üye No: 42

oto yıkamacı arabayı yıkarken baktı ön tarafına dedi ki "ya bu arabanın ön tarafı hep taş lekesi olmuş."

sonra dedi ki "ha bu mümessil arabası bunu tıbbi mümessil kullanmış onun için."

adama bakıp eğer kendin kullanıyor olsaydın yolda giderken taş arabanın önüne çarpmadan fırlayıp elinle taş mı tutacaktın diyecektim.

ne kadar komik adamın söyledikleri ya bakın.sanki mümessil kullanınca yoldaki sıçrayan taşlar arabaya leke veriyor da başkası kullansa o taşlar arabaya gelip leke yapmıyor.

--------------------
IPB Image

TRAFİK BÖLÜMÜNE GİTMEK İÇİN YUKARIDAKİ RESME TIKLAYIN.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
muhammed
Mesaj Jul 14 2008, 12:54 PM
Mesaj #2

yeniyim
*

Yer: istanbul
Üye No: 3,334

mümessilere ayrı bir gıçıkları var milletin bir anlasam blink.gif
+Quote Post
asu.82
Mesaj Dec 31 2008, 00:11 AM
Mesaj #3

stajyer
*

Üye No: 4,523

4,5 yıldır bu işi yapıyorum ve insanlar firmacı veya mümessil oldugumu duydugunda sanıyolarki ben üçkağıtçı,düzenbaz,yalaka v.b. bu söylentileri yada bua sebep acan arkadasları görmeyi cok istiyorum gercekten...
+Quote Post
luna_
Mesaj Jan 21 2009, 00:25 AM
Mesaj #4

yeniyim
*

Üye No: 4,806

Evet haklısın bir çok firma bu tarzda, satsın da nasıl satarsa satsın gerisi önemli değil politikası uyguluyor. ya da bölge müdürü bunu yapan genelde..

Mümmessil koyun olacak, kişiliğinden ödün verecek vs.. bitmez.. bu tip insanlarla aynı kefeye konuyosan da hekim ve eczacıların da bu tiplerini olduğunu vurgula isim vermeden örnekle diyenler utanacaktır..
+Quote Post
MRSA1
Mesaj May 2 2009, 10:37 AM
Mesaj #5

stajyer
*

Üye No: 5,593

ALINTI(muhammed @ Jul 14 2008, 13:54 PM) *

mümessilere ayrı bir gıçıkları var milletin bir anlasam blink.gif

Ben anlatayım:)

Firmaya girince ilk işi Rayban gözlük , iPhone almak olan yürdümün gençleri olduğu sürece ...Bizi milyarlar kazanan, arabayla bütün gün gezen çene ile iş yapan topluluk olarak görmeye de devam edecekler emin olun smile.gif

Yok biribirimizden farkımız aslında smile.gif

bende Rayban takıyorum ama 15 yıldır zaten takıyordum smile.gif narin gözlerim güneşten çok etkileniyor ..Son 5 yıldır milyarlar kazanıyorum smile.gif o kadar da hayat standardım birkaç banka müdüründen yüksek olsun kimse çok görmesin smile.gif

Ayda 6000km yol yapıyorum...haftanın 3 günü sabah 6 da yola çıkıyorum...kravatlı kamyon şöföründen tek farkım ben kamyoncu lokantalrında yemek yemiğyorum smile.gif gerçi onlar daha lezetli ama smile.gif

Kimin hakkımda ne düşündğğü umurum bile değil...ben ay sonu Yapı Kredi hesabımdaki miktara bakarım...

+Quote Post
MİNOXİL
Mesaj Jan 30 2010, 01:58 AM
Mesaj #6

stajyer
*

Üye No: 5,238

Dışardan bakıldığında gerçekten dediğiniz gibi giyin süslen gez tarzında bi iş gibi görünsede yapanlar bilir..kaç yıl okumuş insanlara bişeyler kabul ettirmek hiç kolay değil..bunuda herkes yapamaz..yani herkes mümessil olamaz..ben bunu derim..biz seçilmiş insanlarız..bence o söylenenlerde biraz kıskançlıktan olmalı..biz pırıl pırıl giyinip gezerken zaten bizi süzen gözler bunu anlatıyıo:)boşverin çocuklar çalışmamıza bakalım biz:)
+Quote Post
MPH
Mesaj Feb 1 2010, 19:04 PM
Mesaj #7

yeniyim
*

Üye No: 8,235

Herkese Merhaba,

Sektörde eski sayılmam ama mesleğimin ilk günlerinde bir ünitede slayt sunumu organize ettim.
Yaklaşık 20-25 katılım olacak ve çoğu asistan.
Asistanların bir kısmını da daha tanımıyorum.
Sunumun olacağı gün öğlene doğru bir asistanın kapısının önünde bekliyorum sunumu hatırlatmak için.
İçeride hasta var biliyordum.
Az sonra elinde para çantası olan güzel giyimli genç bir bayan çıktı.
Demek ki içeride hasta yokmuş dedim ve başladım konuşmaya.
Kendimi tanıttım, çalıştığım ilaçları söyledim, öğlen arasında sunum olduğunu hangi konuyla ilgili olduğunu
ve konuşmacının kim olduğunu uzun uzun anlatıyordum ki,
odanın içinden bir ses "sıradaki hasta gelsin" diye bağırdı.
Ben hastaya anlatıyormuşum.
O an parmağımı şıklatarak ortadan kaybolmayı en çok istediğim andı.
+Quote Post
plasebo
Mesaj Feb 1 2010, 21:45 PM
Mesaj #8

kıdemli

Üye No: 1,104

smile.gif doktor duymuş mu anlattıklarını?
+Quote Post
MPH
Mesaj Feb 3 2010, 10:45 AM
Mesaj #9

yeniyim
*

Üye No: 8,235

Duymadı ama işin garip kısmı ben anlatırken kadıncağız tabi katılırım falan diyor ama eminim beni psikotik bozukluğu olan biri sanmıştır. Tam da Psikiyatri polikliniğinin önünde beklerken smile.gif
+Quote Post
amfizem
Mesaj Jul 5 2010, 15:20 PM
Mesaj #10

stajyer
*

Üye No: 12,176

Bunlar hoş ve güzel anılar. her mümessilin hayatında bu ve buna benzer anıları vardır.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Okuyan Sayısı: 2 (2 Misafir ve 0 Gizli Üye)
0 Üye:

tıbbi mümessil, ilaç ve sağlık konusunda her konuyu paylaşabilirsiniz.tüm sağlık konularını (soğuk algınlığı, nezle, grip, depresyon, obezite (şişmanlık, zayıflama yöntemleri), cinsel disfonksiyon (iktidarsızlık gibi), sağlık haberlerini, tıbbi ilaç firması tanıtımları, Tıbbi Mümessil iş ilanları, tıbbimümessil iş başvuruları, tıbbi mümessil işe alım, tıbbi mümessil anıları, Tıbbi mümessil sorunları, Tıbbi Mümessil atasözleri konularını sitemizde bulabilirsiniz.represantlara gerekli olan bilgisayar programları (winamp 2010, windows media player, antivirüs güvenlik programları en son sürümleri 2010 sürümleri gibi.), internet tarayıcıları (internet explorer 8, firefox 3.6.3, opera gibi), resimler (örneğin çin malı araba resimleri), komik fotoğraflar, karikatürler, fıkralar, komik yazılar, power point sunumları sitemizde sürekli güncelleniyor.yemek tarifleri bölümümüzde geniş tariflere yer verilmektedir.2010 yılı vizyondaki ve gelecekte gösterime girecek olan sinema filmlerinin tanıtımları da sürekli sitemizde güncellenmektedir.lütfen yasak içerikleri göndermeyiniz.tıbbi mümessiller sitemizde yazılan yazıların içeriğinden tamamen yazıyı gönderen kişi sorumludur.tıbbi mümessil dernekleri ortak internet sitesi 2010 yılı içinde hizmet verecektir.
Herhangi bir konu için düşüncelerinizi bizimle paylaşmak isterseniz:yorum yazın.
Basit Görünüm Tarih: 10th September 2010 - 04:27 AM
tıbbi mümessiller sitesini şu ana kadar free web hit counter kişi ziyaret etmiştir.teşekkür ederiz.