Hoşgeldin Misafir sadece misafir olmak mı istiyorsun ?yoksa üye olmak mı istiyorsun? evet mi? o zaman lütfen üye olun. ( Giriş | Kayıt )
![]() ![]() |
| DRIVER |
Dec 20 2007, 23:55 PM
|
![]() kıdemli ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesajlar: 109 Kayıt: 17-February 06 Yer: arabamın sürücü koltuğundayım. Üye No: 42 |
oto yıkamacı arabayı yıkarken baktı ön tarafına dedi ki "ya bu arabanın ön tarafı hep taş lekesi olmuş."
sonra dedi ki "ha bu mümessil arabası bunu tıbbi mümessil kullanmış onun için." adama bakıp eğer kendin kullanıyor olsaydın yolda giderken taş arabanın önüne çarpmadan fırlayıp elinle taş mı tutacaktın diyecektim. ne kadar komik adamın söyledikleri ya bakın.sanki mümessil kullanınca yoldaki sıçrayan taşlar arabaya leke veriyor da başkası kullansa o taşlar arabaya gelip leke yapmıyor. -------------------- |
| muhammed |
Jul 14 2008, 12:54 PM
|
![]() yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 6 Kayıt: 14-July 08 Yer: istanbul Üye No: 3,334 |
mümessilere ayrı bir gıçıkları var milletin bir anlasam
|
| asu.82 |
Dec 31 2008, 00:11 AM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 1 Kayıt: 31-December 08 Üye No: 4,523 |
4,5 yıldır bu işi yapıyorum ve insanlar firmacı veya mümessil oldugumu duydugunda sanıyolarki ben üçkağıtçı,düzenbaz,yalaka v.b. bu söylentileri yada bua sebep acan arkadasları görmeyi cok istiyorum gercekten...
|
| luna_ |
Jan 21 2009, 00:25 AM
|
|
yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 5 Kayıt: 21-January 09 Üye No: 4,806 |
Evet haklısın bir çok firma bu tarzda, satsın da nasıl satarsa satsın gerisi önemli değil politikası uyguluyor. ya da bölge müdürü bunu yapan genelde..
Mümmessil koyun olacak, kişiliğinden ödün verecek vs.. bitmez.. bu tip insanlarla aynı kefeye konuyosan da hekim ve eczacıların da bu tiplerini olduğunu vurgula isim vermeden örnekle diyenler utanacaktır.. |
| MRSA1 |
May 2 2009, 10:37 AM
|
![]() stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 4 Kayıt: 26-March 09 Üye No: 5,593 |
mümessilere ayrı bir gıçıkları var milletin bir anlasam Ben anlatayım:) Firmaya girince ilk işi Rayban gözlük , iPhone almak olan yürdümün gençleri olduğu sürece ...Bizi milyarlar kazanan, arabayla bütün gün gezen çene ile iş yapan topluluk olarak görmeye de devam edecekler emin olun Yok biribirimizden farkımız aslında bende Rayban takıyorum ama 15 yıldır zaten takıyordum Ayda 6000km yol yapıyorum...haftanın 3 günü sabah 6 da yola çıkıyorum...kravatlı kamyon şöföründen tek farkım ben kamyoncu lokantalrında yemek yemiğyorum Kimin hakkımda ne düşündğğü umurum bile değil...ben ay sonu Yapı Kredi hesabımdaki miktara bakarım... |
| MİNOXİL |
Jan 30 2010, 01:58 AM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 1 Kayıt: 27-February 09 Üye No: 5,238 |
Dışardan bakıldığında gerçekten dediğiniz gibi giyin süslen gez tarzında bi iş gibi görünsede yapanlar bilir..kaç yıl okumuş insanlara bişeyler kabul ettirmek hiç kolay değil..bunuda herkes yapamaz..yani herkes mümessil olamaz..ben bunu derim..biz seçilmiş insanlarız..bence o söylenenlerde biraz kıskançlıktan olmalı..biz pırıl pırıl giyinip gezerken zaten bizi süzen gözler bunu anlatıyıo:)boşverin çocuklar çalışmamıza bakalım biz:)
|
| MPH |
Feb 1 2010, 19:04 PM
|
|
yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 7 Kayıt: 15-January 10 Üye No: 8,235 |
Herkese Merhaba,
Sektörde eski sayılmam ama mesleğimin ilk günlerinde bir ünitede slayt sunumu organize ettim. Yaklaşık 20-25 katılım olacak ve çoğu asistan. Asistanların bir kısmını da daha tanımıyorum. Sunumun olacağı gün öğlene doğru bir asistanın kapısının önünde bekliyorum sunumu hatırlatmak için. İçeride hasta var biliyordum. Az sonra elinde para çantası olan güzel giyimli genç bir bayan çıktı. Demek ki içeride hasta yokmuş dedim ve başladım konuşmaya. Kendimi tanıttım, çalıştığım ilaçları söyledim, öğlen arasında sunum olduğunu hangi konuyla ilgili olduğunu ve konuşmacının kim olduğunu uzun uzun anlatıyordum ki, odanın içinden bir ses "sıradaki hasta gelsin" diye bağırdı. Ben hastaya anlatıyormuşum. O an parmağımı şıklatarak ortadan kaybolmayı en çok istediğim andı. |
| plasebo |
Feb 1 2010, 21:45 PM
|
|
kıdemli ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesajlar: 120 Kayıt: 24-June 07 Üye No: 1,104 |
|
| MPH |
Feb 3 2010, 10:45 AM
|
|
yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 7 Kayıt: 15-January 10 Üye No: 8,235 |
Duymadı ama işin garip kısmı ben anlatırken kadıncağız tabi katılırım falan diyor ama eminim beni psikotik bozukluğu olan biri sanmıştır. Tam da Psikiyatri polikliniğinin önünde beklerken
|
| amfizem |
Jul 5 2010, 15:20 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 2 Kayıt: 5-July 10 Üye No: 12,176 |
Bunlar hoş ve güzel anılar. her mümessilin hayatında bu ve buna benzer anıları vardır.
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 10th September 2010 - 04:27 AM |
www.mumessiller.com
bize ulaşın