Hoşgeldin Misafir sadece misafir olmak mı istiyorsun ?yoksa üye olmak mı istiyorsun? evet mi? o zaman lütfen üye olun. ( Giriş | Kayıt )
![]() ![]() |
| hasankaratas09 |
Oct 7 2008, 21:29 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 1 Kayıt: 7-October 08 Üye No: 3,867 |
arkadaşlar ben şu an özel bir bankada çalışıyorum. aylık net 1200 ytl civarında maaş alıyorum. abdi ibrahimin sınavına katıldım olumlu sonuçlanmış şimdi mülakata çağırıyorlar. bilen varsa söylermisiniz geliri ve şartları hakkında hiçbir bilgim yok çok kararsız kaldım...
|
| rüzgar |
Feb 3 2010, 10:48 AM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 1 Kayıt: 3-February 10 Üye No: 8,581 |
]sakın arkadaşı ne olursa olsun hiçbir ilaç firmasına girmeni tavsiye etmem harcanır gidersin ben 8 yıldır bu işlerde uğraşıyorum bence bulunduğu mesleği bırakma sonu yok bizim işlerde çok para kazanabilirsin aam kaldığın sür[font=Arial]ece 7 ay yada 1 yıl sora güle güle olursun ne olursa olsun bankada ol bence
|
| SymbicortFORTE |
Apr 4 2010, 18:39 PM
|
|
yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 9 Kayıt: 4-April 10 Üye No: 9,745 |
arkadaşlar ben şu an özel bir bankada çalışıyorum. aylık net 1200 ytl civarında maaş alıyorum. abdi ibrahimin sınavına katıldım olumlu sonuçlanmış şimdi mülakata çağırıyorlar. bilen varsa söylermisiniz geliri ve şartları hakkında hiçbir bilgim yok çok kararsız kaldım... Her gün tavuk olmaktansa, Banka da horoz kal arkadaşım!! 1200 TL ye şükr et. |
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 8th September 2010 - 20:07 PM |
www.mumessiller.com
bize ulaşın