Hoşgeldin Misafir sadece misafir olmak mı istiyorsun ?yoksa üye olmak mı istiyorsun? evet mi? o zaman lütfen üye olun. ( Giriş | Kayıt )
![]() ![]() |
| cyberreal |
Oct 26 2006, 23:19 PM
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 276 Kayıt: 2-February 06 Yer: internet Üye No: 1 |
Tıbbi Mümessiller Sitemiz için yapacağınız her öneri bizim için çok önemlidir.lütfen değerli düşüncelerinizi paylaşın.
Önerilerinizi ya da eleştirilerinizi bizimle paylaşın. Tıbbi Mümessiller sitemizde neler görmek istiyorsunuz, ana sayfa nasıl olursa daha güzel olur, kullandığımız renkler daha farklı olmalı gibi yorumlarınızı bizimle bu konu altında paylaşmanızı istiyoruz. -------------------- |
| biyokimyager |
Oct 28 2006, 11:59 AM
|
![]() buralıyım ![]() ![]() Grup: haberci Mesajlar: 78 Kayıt: 3-September 06 Üye No: 160 |
bence site güzel ama tıbbi mümessiller sitemize olan ilgi çok az.ilgiyi arttırmak için üyeler arası yarısmalar düzenlemek we sitenin içeriğini paylasımlarla zenginleştirmenin yararlı olabileceğini düsünüyorum.
-------------------- Hepimiz birbirimizin tek kanatlı meleğiyiz. Uçabilmemiz
için kucaklaşmamız gerekir'' |
| air |
Oct 31 2006, 14:29 PM
|
![]() yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 10 Kayıt: 11-October 06 Üye No: 182 |
biyokimyager arkadaşımız doğru söylüyor.mümessiller sitemize değişik oyunlar eklenebilir.
|
| ugur |
May 15 2007, 21:39 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 4 Kayıt: 14-May 07 Üye No: 824 |
Bu adresi bir arkadaşımdan aldım site yöneticileri bir bakarsanız iyi olur
http://www.googlepagerankchecker.com/index.php |
| cyberreal |
May 15 2007, 22:28 PM
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Mesajlar: 276 Kayıt: 2-February 06 Yer: internet Üye No: 1 |
ugur teşekkürler.baktım siteye koydum da çok beğenmedim kaldırdım geri.
-------------------- |
| peace |
May 21 2007, 22:38 PM
|
![]() yeniyim ![]() Grup: Members Mesajlar: 8 Kayıt: 30-April 06 Üye No: 129 |
tıbbi mümessillerin birarada olduğu bir sitede ilaç firmaları hakkında bilgiler konulabilir yada ben bulamadım eğer mevcutsa.örneğin soldaki menüde firmalar diye bir link konulursa oraya tıklayıncada tüm ilaç firmaları linkleri karşımıza gelsse,
ya da firmalara tıklanınca açılan sayfada tüm ilaç firmalarının kısa şekilde bilgileri görüntüye gelse daha iyi olabilir. tıbbi mümessillerin böyle güzel bir sitesi olması müthiş değerli bence. |
| tutkumsaglik |
Jan 25 2010, 12:57 PM
|
|
stajyer ![]() Grup: Members Mesajlar: 3 Kayıt: 28-November 06 Üye No: 200 |
;
Bu adresi bir arkadaşımdan aldım site yöneticileri bir bakarsanız iyi olur http://www.googlepagerankchecker.com/index.php Antalyadan merhaba; İlaç sektörüne 25 yıl emek vermiş bir yönetici olarak siteye 2006 da üye olmuştum.Bugün tekrar incelediğimde üye ve giriş sayısının az olduğunu gördüm.Böylesine önemli bir meslek temsilcilerinin www.mumessiller.com a daha fazla rağbet göstermesi gerekir.Hele ki sürekli deprem yaşayan sektörde,insanların sosyal faaliyet adına siteye girmeleri gerekir.Tabi yöneticilerin siteyi update etmeleri şartıyla... Şu dönemde arkadaşlarının iş bulması için fırsatlar çıkabilir.Birbirinize destek olmalısınız. Şu an çalışan mümessillere tavsiyem, Bana göre mümessillik dünyanın en zevkli işidir.Mümessillikten aldığım zevki yöneticilikten alamadım.Zaten virüs gibidir,bir giren bir daha çıkamaz.Mevcut işinize sarılın,ama hep böyle gitmeyeceğini bilin.Kredi kartlarınızı teke düşürün,şirketten masraflar gelince karta yatırın.Harcarsanız extre geldiğinde sıkışırsınız.Masraflarınızı aza indirerek,kötü günler için para biriktirmeye çalışın, Herkese başarılar |
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 8th September 2010 - 19:19 PM |
www.mumessiller.com
bize ulaşın