IPB

Hoşgeldin Misafir sadece misafir olmak mı istiyorsun ?yoksa üye olmak mı istiyorsun? evet mi? o zaman lütfen üye olun. ( Giriş | Kayıt )

Reply to this topicStart new topic
> Mumessiller.com Sitemiz için önerileriniz
Derecelendirme  3
cyberreal
Mesaj Oct 26 2006, 23:19 PM
Mesaj #1

Administrator

Grup: Root Admin
Yer: internet
Üye No: 1

Tıbbi Mümessiller Sitemiz için yapacağınız her öneri bizim için çok önemlidir.lütfen değerli düşüncelerinizi paylaşın.

Önerilerinizi ya da eleştirilerinizi bizimle paylaşın.

Tıbbi Mümessiller sitemizde neler görmek istiyorsunuz,

ana sayfa nasıl olursa daha güzel olur,

kullandığımız renkler daha farklı olmalı

gibi yorumlarınızı bizimle bu konu altında paylaşmanızı istiyoruz.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
biyokimyager
Mesaj Oct 28 2006, 11:59 AM
Mesaj #2

buralıyım
**

Grup: haberci
Üye No: 160

bence site güzel ama tıbbi mümessiller sitemize olan ilgi çok az.ilgiyi arttırmak için üyeler arası yarısmalar düzenlemek we sitenin içeriğini paylasımlarla zenginleştirmenin yararlı olabileceğini düsünüyorum. smilemumessiller.gif

--------------------
Hepimiz birbirimizin tek kanatlı meleğiyiz. Uçabilmemiz
için kucaklaşmamız gerekir''
+Quote Post
air
Mesaj Oct 31 2006, 14:29 PM
Mesaj #3

yeniyim
*

Grup: Members
Üye No: 182

biyokimyager arkadaşımız doğru söylüyor.mümessiller sitemize değişik oyunlar eklenebilir.
+Quote Post
ugur
Mesaj May 15 2007, 21:39 PM
Mesaj #4

stajyer
*

Üye No: 824

Bu adresi bir arkadaşımdan aldım site yöneticileri bir bakarsanız iyi olur
http://www.googlepagerankchecker.com/index.php
+Quote Post
cyberreal
Mesaj May 15 2007, 22:28 PM
Mesaj #5

Administrator

Grup: Root Admin
Yer: internet
Üye No: 1

ugur teşekkürler.baktım siteye koydum da çok beğenmedim kaldırdım geri.

--------------------
+Quote Post
peace
Mesaj May 21 2007, 22:38 PM
Mesaj #6

yeniyim
*

Üye No: 129

tıbbi mümessillerin birarada olduğu bir sitede ilaç firmaları hakkında bilgiler konulabilir yada ben bulamadım eğer mevcutsa.örneğin soldaki menüde firmalar diye bir link konulursa oraya tıklayıncada tüm ilaç firmaları linkleri karşımıza gelsse,
ya da firmalara tıklanınca açılan sayfada tüm ilaç firmalarının kısa şekilde bilgileri görüntüye gelse daha iyi olabilir.
tıbbi mümessillerin böyle güzel bir sitesi olması müthiş değerli bence.
+Quote Post
tutkumsaglik
Mesaj Jan 25 2010, 12:57 PM
Mesaj #7

stajyer
*

Üye No: 200

;
ALINTI(ugur @ May 15 2007, 21:39 PM) *

Bu adresi bir arkadaşımdan aldım site yöneticileri bir bakarsanız iyi olur
http://www.googlepagerankchecker.com/index.php

Antalyadan merhaba;

İlaç sektörüne 25 yıl emek vermiş bir yönetici olarak siteye 2006 da üye
olmuştum.Bugün tekrar incelediğimde üye ve giriş sayısının az olduğunu gördüm.Böylesine önemli bir meslek temsilcilerinin www.mumessiller.com a daha fazla rağbet göstermesi gerekir.Hele ki sürekli deprem yaşayan sektörde,insanların sosyal faaliyet adına siteye girmeleri gerekir.Tabi yöneticilerin siteyi update etmeleri şartıyla...

Şu dönemde arkadaşlarının iş bulması için fırsatlar çıkabilir.Birbirinize destek olmalısınız.
Şu an çalışan mümessillere tavsiyem,

Bana göre mümessillik dünyanın en zevkli işidir.Mümessillikten aldığım zevki yöneticilikten alamadım.Zaten virüs gibidir,bir giren bir daha çıkamaz.Mevcut işinize sarılın,ama hep böyle gitmeyeceğini bilin.Kredi kartlarınızı teke düşürün,şirketten masraflar gelince karta yatırın.Harcarsanız extre geldiğinde sıkışırsınız.Masraflarınızı aza indirerek,kötü günler için para
biriktirmeye çalışın,

Herkese başarılar
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Okuyan Sayısı: 1 (1 Misafir ve 0 Gizli Üye)
0 Üye:

tıbbi mümessil, ilaç ve sağlık konusunda her konuyu paylaşabilirsiniz.tüm sağlık konularını (soğuk algınlığı, nezle, grip, depresyon, obezite (şişmanlık, zayıflama yöntemleri), cinsel disfonksiyon (iktidarsızlık gibi), sağlık haberlerini, tıbbi ilaç firması tanıtımları, Tıbbi Mümessil iş ilanları, tıbbimümessil iş başvuruları, tıbbi mümessil işe alım, tıbbi mümessil anıları, Tıbbi mümessil sorunları, Tıbbi Mümessil atasözleri konularını sitemizde bulabilirsiniz.represantlara gerekli olan bilgisayar programları (winamp 2010, windows media player, antivirüs güvenlik programları en son sürümleri 2010 sürümleri gibi.), internet tarayıcıları (internet explorer 8, firefox 3.6.3, opera gibi), resimler (örneğin çin malı araba resimleri), komik fotoğraflar, karikatürler, fıkralar, komik yazılar, power point sunumları sitemizde sürekli güncelleniyor.yemek tarifleri bölümümüzde geniş tariflere yer verilmektedir.2010 yılı vizyondaki ve gelecekte gösterime girecek olan sinema filmlerinin tanıtımları da sürekli sitemizde güncellenmektedir.lütfen yasak içerikleri göndermeyiniz.tıbbi mümessiller sitemizde yazılan yazıların içeriğinden tamamen yazıyı gönderen kişi sorumludur.tıbbi mümessil dernekleri ortak internet sitesi 2010 yılı içinde hizmet verecektir.
Herhangi bir konu için düşüncelerinizi bizimle paylaşmak isterseniz:yorum yazın.
Basit Görünüm Tarih: 8th September 2010 - 19:19 PM
tıbbi mümessiller sitesini şu ana kadar free web hit counter kişi ziyaret etmiştir.teşekkür ederiz.